Učitavanje…

D - manoza

Dobrodošli na našu web stranicu
Naruči

Važna napomena

Ova web-stranica namjenjena je onima koji su istražili sve medicinske mogućnosti i traže alternativnu metodu za sprječavanje/uklanjanje urinarnih infekcija uzrokovanih bakterijom E. Coli.
D-manoza je alternativno sredstvo (dodatak prehrani), a ne medicinski lijek! Ovdje ćete naći savjete kako najbolje koristiti ovu alternativnu metodu. Trudili smo se osigurati informacije koje su točne, no navedene informacije ne smiju se uzeti kao medicinski savjet. Za medicinski savjet obratite se svom liječniku.

D-manoza je najučinkovitija kada se postigne zadovoljavajuća razina manoze u urinu. Ako nemate mogućnost obratiti se nutricionistu odnosno osobi koja ima stručno znanje o tome kako koristiti D-manozu, ovaj tekst će vam uvelike pomoći kako bi ste saznali sve o djelovanju i uporabi d-manoze. Od izuzetne je važnosti znati kako ispravno koristiti D-manozu u svakom pojedinačnom slučaju urinarne infekcije, stoga preporučamo da pažljivo pročitate uputstva o doziranju.

Nuspojave: Ne postoje nikakve poznate nuspojave, osim proljeva ako se D-manoza uzme u pretjeranim količinama, kao što je slučaj i kod svih ostalih šećera.